M
Manomed
Guest
Şuana kadar sadece almanyada ki türkler ile kavga ettim diğer iskandinav ülkelerinde hollanda da olanlar bunlar gibi değilHepimizi ayni sepete koyma
Şuana kadar sadece almanyada ki türkler ile kavga ettim diğer iskandinav ülkelerinde hollanda da olanlar bunlar gibi değilHepimizi ayni sepete koyma
Ulan her Almanya'da yasayan Türkü de AKPli yaptin.Şuana kadar sadece almanyada ki türkler ile kavga ettim diğer iskandinav ülkelerinde hollanda da olanlar bunlar gibi değil
Gold
Fransa devrimi: ekmek yoksa pasta yesinler
Türkiye devrimi: ekmek yoksa g*tünü s****sin
O eski S&S dergilerini abimde abonne ediyordu ama 90'larda. Bodrumda toz topluyorlar.Kayınçomın arkadaşı yurtdışı gittiği için bütün dergilerini bana hediye etti.....
...bu arada o sandık neredeyse yarısı gittiğim İDEF de aldım dergilerle vs dolu
He needs to distance himself from the Turkish side (at least openly) in order to avoid spooking ethnic Bulgarians. And AKP needs to tell the media to shut the hell up and only cover him a a good candidate for Bulgaria as a whole instead of "the Turkish guy".Turkish-origin candidate to run for Bulgarian president - World News
A Turkish-origin candidate will contest the presidential elections in Bulgaria for the first time.www.hurriyetdailynews.com
Oh, hope he's worth voting on
Sayın Moderasyon.
Bir üye "Atatürk yaşasaydı CHP'lileri idam ederdi " dedi, ben de kendisinin kullandığı aynı cümleler ile cevap verdim.
Ama ben uygunsuz dil yüzünden uyarı aldım. Aynı dili ilk kullanan üyeye de uyarı verildi mi?
Bu arkadaşa ben küfretmedim. Umarım o da bu dil yüzünden uyarı almıştır.
View attachment 35544
Adam demeye utanacağım bir yaratık Atatürk'e hakaret ve aşağılama da bulundu. Küfür ettiğim için yine bana uyarı.
Umarım bu yaratık da permanent ban almıştır yoksa burası Atatürk'e hakaretin serbest olduğu bir yer mi?
View attachment 35545
Bu forumda Atatürk ve CHP' ye hakaret serbest ama hakettikleri cevapları vermek yasak demekki.
Adam Atatürk'e hakaret etti ama hala üyeliği devam ediyor.
Defence.pk da bile yapamazdı bu hakareti.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Bu iktidar gidince biz zaten hep Atatürkçüydük demeye başlarsınız.
Bundan sonra burada kimse Atatürkçü olduğunu iddia etmesin.