Bak bunu düsünemedim, fatiha okuyabilmek yetmez mi sence ?Parti üyeligin varmi?
Bak bunu düsünemedim, fatiha okuyabilmek yetmez mi sence ?Parti üyeligin varmi?
Reminds me of my husky when he was a cute little puppy (he would cry out like a wolf). Than he grew into a beast.
Modi is really hands-on with strangers/casual acquaintances from what I've noticed. Any photo I see with him, he's got always hugging, shaking hands vigorously, placing hands on people's shoulders/back. And I'm from a country where people are pretty affectionate with others they barely know. Is this a common thing in India?heh.....weird authoritarian couple (at G-20 meeting)
Modi is really hands-on with strangers/casual acquaintances from what I've noticed. Any photo I see with him, he's got always hugging, shaking hands vigorously, placing hands on people's shoulders/back. And I'm from a country where people are pretty affectionate with others they barely know. Is this a common thing in India?
Sonra bunlara ırkçılık yapma diyorlar ne diyeyim artık başımıza bunları bela edenlerin Tanrı cezasını versinSuriyelilerden Banana challenge...
Ekonomik krizle mücadele eden Türkleri aşağılıyorlarmış.
HDP mi daha çok zarar verdi bu ülkeye, yoksa AKP mi?
Hepimizi ayni sepete koymaBan yiyeceğim gibi yemeden önce buradaki türk arkadaşlara sesleniyorum kendinizi bu almancılara falan ezdirmeyin akp için canını verir bunlar ki siz fakir kalın aç kalın Burada sevdiğim arkadaşlarımdan olan @Tonyukuk a selamlar Gerçekleri görün bunların yalanlarına kanmayın
Almanya'daki Türklerin oyuyla AKP iktidarda değilki! Türkiye'de yaşayan vatandaşlar tarafından seçiliyorlar. Türkiye seçmenin de Almanya'daki seçmenden farkı yok. Çeşit çeşit insan var. Almanyadaki Militan partizanların sesi fazla çıktığı için göze batıyorlar. Olayı Almancı- Türkiyeli ayrımcılığına çevirmek çok yanlış.Ban yiyeceğim gibi yemeden önce buradaki türk arkadaşlara sesleniyorum kendinizi bu almancılara falan ezdirmeyin akp için canını verir bunlar ki siz fakir kalın aç kalın Burada sevdiğim arkadaşlarımdan olan @Tonyukuk a selamlar Gerçekleri görün bunların yalanlarına kanmayın
Ban yiyeceğim gibi yemeden önce buradaki türk arkadaşlara sesleniyorum kendinizi bu almancılara falan ezdirmeyin akp için canını verir bunlar ki siz fakir kalın aç kalın Burada sevdiğim arkadaşlarımdan olan @Tonyukuk a selamlar Gerçekleri görün bunların yalanlarına kanmayın