Çeşme=KaynakAynı sayfadan: ''Beýrutda bolan partlamada 55 öli 3026 ýaraly ( habar çeşmelerine görä)'' Haber çeşmelerine göre, akıyor
Çeşme suyu=Kaynak suyu gibi
Çeşme=KaynakAynı sayfadan: ''Beýrutda bolan partlamada 55 öli 3026 ýaraly ( habar çeşmelerine görä)'' Haber çeşmelerine göre, akıyor
Bon Plan diye bir Fransız var. Ukrana'dan gelecek Gezgin motoruna süpriz yazdı. Bilgi paylaşmak yerine zaten devamlı onu yapamzsınız şunu başaramazsınız diyen biri. Ben de normal dedim ama 1000+ km bir seyir füzesinin Fransa için süpriz olacağını söyledim çünkü devamlı Türkiye'nin bir şey yapamayacağını söylüyorlar. Arkasına MIRV başlıklı SLCM sonra nükleer denizaltıyla Türkiye'yi tehdit etti. Ben de karşılık verince artistin biri geldi gevezelik yaptı. Oranın diktatörü sanki dallama emir verir gibi şekil yapıyor. @Cabatli_53 ve diğerlerinin niye ayrıldığını şimdi anladım. Ayrıca bu iyi oldu. Gelişen savunma sanayisi olan bir ülkenin ingilizce yayın yapan bir dijital platformu olması şarttı.''Simply stay on topic and carry on ... or leave too. ''
Denyo (Deino) ya bak, Turk moderator yokluğunda aslan kesilmiş =)
@Balamir
Bon Plan diye bir Fransız var. Ukrana'dan gelecek Gezgin motoruna süpriz yazdı. Bilgi paylaşmak yerine zaten devamlı onu yapamzsınız şunu başaramazsınız diyen biri. Ben de normal dedim ama 1000+ km bir seyir füzesinin Fransa için süpriz olacağını söyledim çünkü devamlı Türkiye'nin bir şey yapamayacağını söylüyorlar. Arkasına MIRV başlıklı SLCM sonra nükleer denizaltıyla Türkiye'yi tehdit etti. Ben de karşılık verince artistin biri geldi gevezelik yaptı. Oranın diktatörü sanki dallama emir verir gibi şekil yapıyor. @Cabatli_53 ve diğerlerinin niye ayrıldığını şimdi anladım. Ayrıca bu iyi oldu. Gelişen savunma sanayisi olan bir ülkenin ingilizce yayın yapan bir dijital platformu olması şarttı.
You are welcome - we all got banned, because we raised our voices against this anti-turkish dictatorshipBon Plan diye bir Fransız var. Ukrana'dan gelecek Gezgin motoruna süpriz yazdı. Bilgi paylaşmak yerine zaten devamlı onu yapamzsınız şunu başaramazsınız diyen biri. Ben de normal dedim ama 1000+ km bir seyir füzesinin Fransa için süpriz olacağını söyledim çünkü devamlı Türkiye'nin bir şey yapamayacağını söylüyorlar. Arkasına MIRV başlıklı SLCM sonra nükleer denizaltıyla Türkiye'yi tehdit etti. Ben de karşılık verince artistin biri geldi gevezelik yaptı. Oranın diktatörü sanki dallama emir verir gibi şekil yapıyor. @Cabatli_53 ve diğerlerinin niye ayrıldığını şimdi anladım. Ayrıca bu iyi oldu. Gelişen savunma sanayisi olan bir ülkenin ingilizce yayın yapan bir dijital platformu olması şarttı.
Bu abisinden de beter, aranıyor...
North Korea also showing new 22x22 tel ICBM in today's parade. I think it is time for the N.Kore Defense Forum to open.
I would name it BTC.
what in the name of LONG-DONG-SILVA is this? we need tech. like dis in our inventory... for sure- no cap
Dis guuhd piplaynI would name it BTC.